Arkitekturen spelar roll för samhällets utmaningar

Riksdagen antog i maj 2018 en ny arkitekturpolitik: Politik för gestaltad livsmiljö. Malmös tidigare stadsbyggnadsdirektör, arkitekt Christer Larsson, var särskild utredare för Gestaltad livsmiljö - en ny politik för arkitektur, form och design. H

Slutsats: ”Sakliga skäl saknas”

Föreningsmötet den 11 september gästades av en professor, tre riksdagsledamöter och en stockholmspolitiker samt en koncernchef. Ämnet för kvällen var amorteringskraven och januariavtalet.

Mingel, möte och milstolpar

Höstens föreningskvällar startade redan den 28 augusti med ett föreningsmöte som introducerade föreningen och dess verksamhet för både nya och rutinerade medlemmar. Hedersledamoten och arkitekten Laila Reppen berättade engagerat om några mer eller mindre dramatiska milstolpar i föreningens historia.